Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Τα υπόγεια του Μαξίμου εκβιάζουν την Δικαιοσύνη με παπαγαλάκι τον Τράγκα

Μια ψευδέστατη πληροφορία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας από το Νο 1 παπαγαλάκι των υπογείων του Μαξίμου, Γιώργο Τράγκα. Από την ραδιοφωνική του εκπομπή και την ιστοσελίδα του ανέφερε ότι δήθεν έχει εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα για τους πολιτικά διωκόμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές.

Η συγκεκριμένη ψευδής διαρροή καταδεικνύει τον πανικό της Νέας Δημοκρατίας και την πρόθεσηΣαμαρά να εκβιάσει για πολλοστή φορά την Δικαιοσύνη. Αντιλαμβανόμενοι την παταγώδης τους ήττα, οι αποτυχημένοι της Συγγρού προσπαθούν με κάθε αθέμιτο μέσο να επηρεάσουν τις δικαστικές αποφάσεις για να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη και να κερδίσουν ψηφαλάκια.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους!

Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μία ψήφος ξεκάθαρη. Είναι μια ψήφος υπερήφανη, ψήφος για την Πατρίδα, που δεν δίνεται ούτε στους τοκογλύφους του μνημονίου της Ν.Δ., ούτε στους μπολσεβίκους του εθνομηδενισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Ψηφίστε Χρυσή Αυγή για να μη προδοθείτε και πάλι από τους ψεύτες και τους επαγγελματίες απατεώνες της πολιτικής.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο AstraTv

                       

Mega: Δε θα πάρει την τρίτη εντολή η Χρυσή Αυγή, γιατί θα σχηματιστεί μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ-Σύριζα με την πρώτη! BINTEO


                       

Το πιο γερό… στάνταρ των προσεχών εκλογών, είναι η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, γεγονός που -φαινομενικά τουλάχιστον- προκαλεί την… ιερή αγανάκτηση των μεγάλων «δημοκρατών», λόγω του ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος θα λάβει τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και «θα εκτεθεί η χώρα» (λέγοντας «χώρα» εννοούν τη «δημοκρατία» τους…).

Το καθεστώς της διαπλοκής και της κλεπτοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ….

Στην ανοιχτή επιστολή που φιλοξένησε εχθές η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, ο Τσίπρας αναφέρει:

«….Γνωρίζω αγαπητοί αναγνώστες ότι πίσω από τις απαιτήσεις για «πιστή εφαρμογή των συμφωνηθέντων» κρύβεται η αγωνία ότι «αν αφήσουμε τους Έλληνες να κάνουν ό,τι θέλουν θα κάνουν πάλι τα ίδια». Κατανοώ αυτή την αγωνία. Όμως δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που έστησε το καθεστώς της διαπλοκής και της κλεπτοκρατίας στην πατρίδα μου….».

Εδώ παρουσιάζει τους Έλληνες ως συμμετέχοντες στην διαπλοκή και όχι την Κυβέρνηση. Μάλιστα εμφανίζεται να συμμερίζεται την αγωνία του Γερμανικού λαού, ότι δηλαδή οι τεμπέληδες και διεφθαρμένοι Έλληνες θα φάνε τα λεφτά των δανείων και δεν θα είναι εντάξει στις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Δηλώσεις Α.Ματθαιόπουλου, συνέντευξη Φ.Γραικού στο Μακεδονία TV για τις πολιτικές διώξεις και την τρέχουσα επικαιρότητα - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Για όλα τα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας σχετικά με τις επικείμενες εκλογές και τις αντισυνταγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγονται αυτές τοποθετήθηκαν οι Συναγωνιστές Ματθαιόπουλος Αρτέμης και Γραικός Φώτης σε δηλώσεις και συνέντευξη που παραχώρησαν αντίστοιχα στο κανάλι Μακεδονία TV.
                    

Παρουσίαση ψηφοδελτίου Εύβοιας, δηλώσεις Νίκου Μίχου

                     

Το πλήρες ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή νομού Ευβοίας για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποδεικνύει την ετοιμότητα του Κινήματος απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια καθεστωτικού αιφνιδιασμού.

Ελένης Ζαρούλια: Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος

Εμείς, οι παλιότερες γενιές, από την μεταπολίτευση και μετά παρακολουθούμε να παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου στην πλάτη του Ελληνικού Λαού. Σιγά-σιγά με καλλιτεχνικό τρόπο κατάφεραν να εκμαυλίσουν τον Έλληνα μέσα σε μόλις λίγα χρόνια. Γιατί δεν πάει καιρός όπου το φιλότιμο του Έλληνα κράταγε ακόμα γερά.

Σήμερα καλούμαστε να μιλήσουμε στην Ελληνική ψυχή, που βρίσκεται αθέλητα κρυμμένη μέσα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα και να προτρέψουμε τους νεοέλληνες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουν την ζωή στα χέρια τους. Όχι με φανφάρες και μεγάλες κουβέντες, αλλά με πράξεις και έργα.