Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Έργο Σαμαρά: 1.060.000 επίσημα άνεργοι το Νοέμβριο, ανεπίσημα πάνω από 2 εκατομμύρια!

Την ώρα που ΝΔ, Σύριζα και το παρακράτος των εργολάβων του δημοσίου που διαμορφώνουν κατά το δοκούν την κοινή γνώμη αναπαράγοντας ασύστολα ψεύδη, συναγωνίζονται για το ποιος θα υπηρετήσει κατά τον αποτελεσματικότερο τρόπο τα συμφέροντα των ξένων, τα στοιχεία του ΟΑΕΔ είναι απολύτως ενδεικτικά της κοινωνικής πραγματικότητας που περιγράφεται με λίγες μόνο λέξεις: Ανεργία, Φτώχεια, Εξαθλίωση!

Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής: Λάμπουν τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής!

Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο Λαϊκός Σύνδεσμος δαπάνησε τα λιγότερα χρήματα σε σχεσή με τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου"

Εκδόθηκε επιτέλους το πόρισμα σχετικά με άλλον έναν έλεγχο που έγινε στα οικονομικά στοιχεία της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος για τον έλεγχο της καλής χρήσεως των χρημάτων για την προεκλογική περίοδο που αφορά τις Ευρωεκλογές. Θυμίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή διεξάγει τον πολιτικό της αγώνα όντας υπό καθεστώς αντισυνταγματικής αναστολής της χρηματοδότησής της, συνεπώς δεν έχει ουδεμία σχέση με τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου που παίρνουν τα λεφτά του Ελληνικού Λαού με κάθε ευκαιρία.

Τα πλήρη ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή: ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Τα ψηφοδέλτια της Εθνικιστικής Νίκης της 25ης Ιανουαρίου σε όλη την ελληνική επικράτεια, είναι πανέτοιμα, στελεχωμένα από έντιμους Έλληνες Πατριώτες από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.

Καταξιωμένοι επιστήμονες, Αξιωματικοί των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που τίμησαν τον εθνόσημο, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, εργάτες, αγρότες, καθηγητές, ιατροί, δικηγόροι και άνεργοι συγκροτούν ένα αδιάρρηκτο Εθνικό Τείχος απέναντι στον ανθελληνισμό και στο ραγιαδισμό της ψοφοδεξιάς και της αριστεράς.

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης τηλεφωνικά από τα κελιά της Τιμής στην αποψινή πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής. Την εκπομπή παρουσιάζουν ο Συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης με τον Συναγωνιστή Πέτρο Κάψαλη.

N. Μιχαλολιάκος: Εκατοντάδες υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής



Δήλωση Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την κατάθεση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής: