Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Το καθεστώς της διαπλοκής και της κλεπτοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ….

Στην ανοιχτή επιστολή που φιλοξένησε εχθές η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, ο Τσίπρας αναφέρει:

«….Γνωρίζω αγαπητοί αναγνώστες ότι πίσω από τις απαιτήσεις για «πιστή εφαρμογή των συμφωνηθέντων» κρύβεται η αγωνία ότι «αν αφήσουμε τους Έλληνες να κάνουν ό,τι θέλουν θα κάνουν πάλι τα ίδια». Κατανοώ αυτή την αγωνία. Όμως δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που έστησε το καθεστώς της διαπλοκής και της κλεπτοκρατίας στην πατρίδα μου….».

Εδώ παρουσιάζει τους Έλληνες ως συμμετέχοντες στην διαπλοκή και όχι την Κυβέρνηση. Μάλιστα εμφανίζεται να συμμερίζεται την αγωνία του Γερμανικού λαού, ότι δηλαδή οι τεμπέληδες και διεφθαρμένοι Έλληνες θα φάνε τα λεφτά των δανείων και δεν θα είναι εντάξει στις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Ως θεραπεία της δεινής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το Ελληνικό κράτος προτείνει:
«…..Εμείς είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με αυτό το καθεστώς προκειμένου να προωθήσουμε σαρωτικές μεταρρυθμίσεις στη λειτουργία του κράτους, στη δημόσια διοίκηση για διαφάνεια, αξιοκρατία, φορολογική δικαιοσύνη, πάταξη του μαύρου χρήματος…..».

Από τα παραπάνω αλλά και από την προεκλογική του ομιλία, φαίνεται καθαρά ότι επικεντρώνει την προσπάθεια της μελλοντικής κυβέρνησής του, στην πάταξη της διαφθοράς με μεταρρυθμίσεις όπως την Κάρτα του πολίτη και τον πλήρη έλεγχο-φακέλωμα των «διεφθαρμενων» Ελλήνων.

«Στόχος μας είναι, στο πλαίσιο της Ευρωζώνης, μια Νέα Συμφωνία για όλη την Ευρωζώνη εντός της οποίας να μπορεί και ο δικός μας λαός να αναπνεύσει, να δημιουργήσει, να ζει με αξιοπρέπεια. Με χρέος κοινωνικά βιώσιμο. Με χρηματοδότηση της ανάπτυξης,……»

Στον επίλογο της επιστολής προαναγγέλλει μια Νέα Συμφωνία ( Μνημόνιο) η οποία φυσικά θα θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή της Ελλάδας στην ολοκληρωτική διακυβέρνηση της κλεπτοσυμμορίας των Ευρωπαίων ένα κοινωνικά βιώσιμο ΧΡΕΟΣ!

Εσύ λοιπόν κ. Τσίπρα κλέβεις τους ψήφους του Ελληνικού λαού, θυσιάζοντας την Ελλάδα στον βωμό διαπλεκόμενης ελίτ στην οποία πούλησες την ψυχή σου ! Ποιος από του απελπισμένους Έλληνες θα σε ψήφιζε αν έλεγες καθαρά τις «υποσχέσεις» σου περί βιώσιμου χρέους;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου