Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ» ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Βάσει εντελώς «δημοκρατικών» μεθόδων και διαδικασιών έχει ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία, προβαλλόμενη από τα ΜΜΕ, τα πλείστα των οποίων λειτουργούν πάνω στις αρχές της «ελευθερίας» και του «πλουραλισμού».

Σποτ λοιπόν με τα διάφορα πολιτικά κόμματα, εικόνες όλων των πολιτικών αρχηγών και συνεντεύξεις, αναλύσεις, σχόλια, σχέδια και συμπεράσματα.

Φυσικά το μόνο πολιτικό κόμμα που για μια ακόμη φορά δεν φαίνεται πουθενά είναι η Χρυσή Αυγή. Ο μόνος ιδεολογικός χώρος που συνειδητά και προσχεδιασμένα παρακάμπτεται και περιθωριοποιείται είναι το Εθνικιστικό Κίνημα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Συνεχίζεται η οργανωμένη διαδικτυακή επίθεση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής από τους χάκερς της πιάτσας Συγγρού με σκοπό να φιμώσουν την φωνή μας.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

Η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα όσο κι εάν δεν το θέλουν και θα μπορούσε να είναι και δεύτερο εάν δεν είχαν φροντίσει οι Καίσαρες του καπιταλιστικού και μαρξιστικού κατεστημένου να κλείσουν στην φυλακή την ηγεσία της και να προχωρήσουν σε έναν πρωτοφανή πολιτικό διωγμό ενάντια στο Κίνημα των Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη



Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης τηλεφωνικά από τα κελιά της Τιμής στην αποψινή πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής. Την εκπομπή παρουσιάζουν οι Συναγωνιστές Νίκος Λεμοντζής και Ευάγγελος Καρακώστας.

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός. Μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής των καναλιών, η ιστοσελίδα του Κινήματός μας XAgr.net αποτελεί πλέον το μοναδικό ελεύθερο βήμα για τους Έλληνες Εθνικιστές. Προσπαθούν να κόψουν τη φωνή μας και την επικοινωνία μας με τον ελληνικό λαό. Απαντάμε με το τελευταίο μέσο που παραμένει ελεύθερο, το διαδίκτυo.

Η διπροσωπία των σιωνιστικών μέσων ενημέρωσης

Λίγες ημέρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, η οποία άφησε 12 νεκρούς, μια άλλη τρομοκρατική βομβιστική επίθεση συνέβη στην Τρίπολη του Λιβάνου προκαλώντας 11 νεκρούς και πάνω από 50 τραυματίες. Και τα δύο εγκλήματα έγιναν βασιζόμενα στη σκοτεινή ιδεολογία των τζιχαντιστών, όμως κάτω από διαφορετικές περιστάσεις.