Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

MISTER TSIPRAS: ΑΝ ΔΕ ΒΓΩ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ… ΣΚΙΣΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Ποντιακών Ομοσπονδιών Ενώσεων και Σωματείων, είχε ο mister Tsipras και κατά τη διάρκειά της είπε κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

Ως… πρόλογο, θεώρησε πιθανές τις πιέσεις που θα ασκηθούν ώστε να αποκλίνει από τις δεσμεύσεις του σε περίπτωση που δεν είναι αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Απελπισμένοι οι Πασόκοι επειδή η Χρυσή Αυγή «κλείδωσε» την τρίτη θέση

Σε απόγνωση βρίσκονται οι διάφορες κομματικές εκφράσεις του συστήματος, επειδή βλέπουν πλέον ξεκάθαρα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι Τρίτο Κόμμα, παρά τις διώξεις, τις συκοφαντίες και την συνωμοσία σιωπής εναντίον της. Το ΠΑΣΟΚ αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς φορείς αυτής της απόγνωσης, καθώς βλέπει το αυτονόητο το οποίο δεν μπορεί να αποτρέψει, καθώς η κατάληψη της τρίτης Θέσης από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να θεωρείται ως δεδομένη. Αυτή ακριβώς η απόγνωση φαίνεται και σε άρθρο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά Δημήτρη Καρύδη, ο οποίος μεταξύ άλλων λέει και τα εξής:

Η Βαβέλ της Παγκοσμιοποίησης βιώνει την αναπόφευκτη κατάρρευσή της!

Περισπούδαστο άρθρο στην ιστοσελίδα της γνωστής καθεστωτικής φυλλάδας «Το Βήμα» έγραψε ο διευθυντής της, Αντώνης Καρακούσης, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη, το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι και όλα τα παρελκόμενα αυτού. Το άρθρο τιτλοφορείται «Η Bαβέλ του νέου κόσμου δεν είναι πια υπερασπίσιμη!» και έχει υπότιτλο - κραυγή του διευθυντή ότι «Επιβάλλεται το ταχύτερο νέα παγκόσμια συμφωνία».

Στο εσωτερικό του άρθρου επιχειρείται μία οικονομική ανάλυση που ξεκινά από την πτώση της ΕΣΣΔ και φτάνει μέχρι σήμερα με τις οικονομικές λιτότητας και την ολιγαρχία του πλούτου. Το συμπέρασμα που αντλεί ο Καρακούσης από την όλη ανάλυσή του είναι ότι:

Το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

                       

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα με ξεκάθαρες θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση του ελληνικού προβλήματος. Στόχος μας η ανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, η διάσωση της οικονομίας μας, η γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας και πάνω απ’ όλα η δημογραφική άνθηση του Ελληνισμού. Ακολουθούν τα 12 βασικά σημεία του προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου που απαντούν στα κρισιμότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Έθνος και ως κοινωνία. Το σύνολο των προγραμματικών μας θέσεων θα δημοσιευθεί ως ένθετο στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας και εν συνεχεία θα διανεμηθεί σε χιλιάδες αντίτυπα σε ολόκληρη την χώρα. Είναι χρέος κάθε Συναγωνιστή και φίλου να κάνει γνωστές τις θέσεις μας στο ευρύ κοινό. Ενάντια στην συνωμοσία σιωπής του συστήματος, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον πολιτικό της αγώνα ακόμα και μέσα από την φυλακή. Μέσα στην φυλακή άλλωστε συντάχθηκε και ο βασικός κορμός του κυβερνητικού προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ο μόνος δρόμος Ελπίδας είναι η Χρυσή Αυγή!

Οι διαρθρωτικές αλλαγές που υποχρεούται να ακολουθήσει ένα κράτος όταν ζητά την βοήθεια του ΔΝΤ είναι:

‒ Μειώσεις των μισθών με στόχο την μεγιστοποίηση των κερδών των επιχειρήσεων. ‒ Απουσία προστασίας της εθνικής παραγωγής.

‒ Ιδιωτικοποιήσεις.

‒ Ένα γενικότερο μοντέλο μονεταριστικής πολίτικης με βάση την λιτότητα, την περικοπή των δημοσίων δαπανών και των κοινωνικών παροχών.

Συνέπεια των παραπάνω είναι η άρση των προστατευτικών μέτρων και η διευκόλυνση της αγοράς των μεγαλύτερων δημοσίων επιχειρήσεων από πολυεθνικούς κολοσσούς. Οι όροι του δανεισμού είναι εις βάρος των χωρών που δανείζονται και η δημόσια περιουσία φτάνει να πωλείται σε εξευτελιστικές τιμές. Ο Στίγκλιτς σχολιάζει επί τούτου: «Τι περίεργος κόσμος αυτός στον οποίο οι φτωχές χώρες επιδοτούν τις πλουσιότερες».

Παρέμβαση ευρωβουλευτή Λάμπρου Φουντούλη για τις επιθέσεις στα γραφεία των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής



Παρέμβαση στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με τις επιθέσεις των γνωστών παρακρατικών εναντίον των γραφείων των Ευρωβουλευτών στην Αθήνα.

N.Γ. Μιχαλολιάκος: Ψήφο στους κατηγορούμενους εθνικιστές βουλευτές



Απάντηση στην πολιτική σκευωρία

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα επαναστατικό το οποίο δεν λειτουργεί με μεθόδους παλαιοκομματικές. Μεθόδους τις οποίες πολεμά και τις καταδικάζει κατηγορηματικά.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετέχει με πλήρη συνδυασμούς σε ολόκληρη τη χώρα. Ταυτόχρονα, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να ευρίσκονται υπό κατηγορίαν 16 βουλευτές της, από τους οποίους οι 14 χρειάζονται σταυρό προτιμήσεως στα ψηφοδέλτια προκειμένου να εκλεγούν και πάλι.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Ο παράνομα προφυλακισμένος Βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού με εντολή Σαμαρά, απηύθυνε χαιρετισμό από τα κελιά της Τιμής στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου Μαγνησίας.

Λαζόπουλος: ΝΔ & ΜΜΕ Φιμώνουν τη Χρυσή Αυγή

                        

Το Ιράν κύριος σύμμαχος του Ιράκ και της Συρίας στον πόλεμο κατά των τζιχαντιστών

Οι πολίτες του Ιράκ και της Συρίας ομολογούν ότι ο κύριος σύμμαχος των χωρών τους εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους είναι το Ιράν και όχι οι ΗΠΑ με τις δήθεν αεροπορικές επιδρομές των εναντίον των ισλαμοσυμμοριτών.

Το σιιτικό Ιράν έχει βοηθήσει αποτελεσματικά στην άμυνα του Ιράκ και της Συρίας εναντίον του Χαλιφάτου, προσφέροντας όπλα και πυρομαχικά, ενώ η ελίτ πολιτοφυλακή του Ιράν «Φρουροί της Επανάστασης» με διοικητή τον Γκασέμ Σουλεϊμανί οργανώνουν τους ιρακινούς πολιτοφύλακες και αποτελούν την ραχοκοκαλιά του αγώνα κατά των τζιχαντιστών.

Τρέμει το σύστημα για την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής- Ετοιμάστε την διερευνητική εντολή…


Τρέμει το σύστημα για την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής- Ετοιμάστε την διερευνητική εντολή…Πολύ ανήσυχος φαίνεται ο «Βηματοδότης» για το ενδεχόμενο (σίγουρα λέμε όχι μόνο εμείς, αλλά και όλοι όσοι αντιλαμβάνονται την αληθινή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα) να είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το Τρίτο Κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, λαμβάνοντας την σχετική τρίτη εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Κάτω, λοιπόν, από τον τίτλο «Η Τρίτη εντολή» γράφει τα εξής:

Κίνα: Απαγορεύθηκαν οι μπούρκες στην μεγαλύτερη Μουσουλμανική πόλη

Οι Κινεζικές αρχές απαγόρευσαν στις γυναίκες της Urumqi, της πόλης – πρωτεύουσας της Xinjiang, μιας αυτόνομης δυτικής επαρχίας όπου οι Μουσουλμάνοι καταλαμβάνουν περίπου το ήμισυ του συνολικού πληθυσμού – να φορούν μπούρκες σε δημόσιους χώρους, σύμφωνα με σύντομο δημοσίευμα κρατικής ιστοσελίδας, της Tianshan News.

Οι τοπικοί νομοθέτες της Urumqi πρότειναν την σχετική απαγόρευση τον Δεκέμβριο, και πλέον το νομοθετικό σώμα της επαρχίας ενέκρινε τη συγκεκριμένη απαγόρευση.