Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Η διπροσωπία των σιωνιστικών μέσων ενημέρωσης

Λίγες ημέρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, η οποία άφησε 12 νεκρούς, μια άλλη τρομοκρατική βομβιστική επίθεση συνέβη στην Τρίπολη του Λιβάνου προκαλώντας 11 νεκρούς και πάνω από 50 τραυματίες. Και τα δύο εγκλήματα έγιναν βασιζόμενα στη σκοτεινή ιδεολογία των τζιχαντιστών, όμως κάτω από διαφορετικές περιστάσεις.


Φαίνεται ότι η πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών ασκείται παντού στον πλανήτη. Όταν τρομοκρατικές ενέργειες συμβαίνουν στην καρδιά της Ευρώπης, όλοι οι άνθρωποι στη γη πρέπει να συμπάσχουν με τα θύματα, αλλά όμως όταν αυτό συμβαίνει σε καθημερινή σχεδόν βάση, από τους τζιχαντιστές ή σιωνιστές τρομοκράτες σε χώρες όπως η Παλαιστίνη, ο Λίβανος, η Συρία, το Ιράκ και η Υεμένη, θεωρείται ως κάτι φυσιολογικό και, στην καλύτερη περίπτωση, τα μέσα ενημέρωσης περιορίζονται σε μια αναφορά στο γεγονός.

Μια διαδήλωση εναντίον της τρομοκρατίας διεξήχθη στη γαλλική πρωτεύουσα την Κυριακή, προκειμένου να καταδικαστεί η δολοφονία των μελών του σατιρικού περιοδικού Σαρλί Εμπντό. Σε αυτή λοιπόν τη διαδήλωση πήραν μέρος οι πραγματικοί δημιουργοί της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, οικονομικοί, πολιτικοί και στρατιωτικοί τους υποστηρικτές. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία ομάδα δολοφόνων, οι οποίοι για τα μάτια του κόσμου ήταν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο εγκληματίας πολέμου, πρωθυπουργός του παράνομου ιουδαϊκού κράτους των εβραίων, Νετανιάχου, τον οποίο είχαν δίπλα τους οι Ευρωπαίοι ηγέτες. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση υπουργού του Λιβάνου, για το χθεσινό θέατρο των Ευρωπαίων:
"Μόλις ένα πράγμα έλειπε από αυτή τη διαδήλωση, και δεν ήταν τίποτα άλλο από την πρόσκληση του Αριέλ Σαρόν από την κόλαση όπου βρίσκεται."

Να θυμίσουμε στους "κύριους" Ευρωπαίους ηγέτες ότι στη Γάζα περισσότεροι από 2.100 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, οι περίσσοτεροι από αυτούς αθώοι, εκ των οποίων 500 παιδιά, τις τελευταίες επτά εβδομάδες. Πάνω από 11.000 είναι οι τραυματίες και πάνω από 17.000 σπίτια έχουν ισοπεδωθεί ή είναι πλέον μη κατοικήσιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου